Πλένουμε και κόβουμε μικρά κομμάτια το σπανάκι.Το ζεματάμε σε ζεστό νερό και το στραγγίζουμε.
Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ,μετά βάζουμε και το σπανάκι. Το σοτάρουμε και αυτό ,λίγο και σβύνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά χόρτα.
Όταν κρυώσει προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και ανακατεμένη με 1 αυγό και μαύρο πιπέρι.
Ανοίγουμε την σφολιάτα με τον πλάστη και βάζουμε στο λαδωμένο ταψί το ένα κομμάτι κομμένο σε σχήμα αυγού.
Απλώνουμε την γέμιση και αφήνουμε λίγο κενό γύρω-γύρω.Κόβουμε και το άλλο κομμάτι σε σχήμα αυγού και το βάζουμε απο πάνω .Κλείνουμε με κόθρο γυρω-γύρω την πίτα Κόβουμε από την περίσσια σφολιάτα κορδέλα και στολίζουμε την πίτα.Προσθέτουμε και ένα φιόγκο.
Αλείφουμε με αυγό τον κόθρο και την κορδέλα.
Τσιμπάμε με πηρούνι την πίτα σε διάφορα μέρη για να παίρνει αέρα η πίτα.
Την ψήνουμε σε 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα.