Καρμπονάρα

recipe image
Προστέθηκε από Ε.Φ., Κυριακή, 08 Μάιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Μια νόστιμη και εύκολη μακαρονάδα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κιλό μακαρόνια.
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι.
  • 250 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο.
  • 3 αυγά.
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ΦΑΓΕ.
  • Αλάτι,πιπέρι.
  • 250 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα.
Οδηγίες
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε σε αλατισμένο νερό τα στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά.
  3. Προσθέτουμε τα μακαρόνια,στο τηγάνι με το μπέικον,τα αυγά ανακατεμένα με την κρέμα γάλακτος και λίγο πιπέρι μαύρο η μιξ πιπεριών που έβαλα εγώ.
  4. Στο τέλος προσθέτουμε και την παρμεζάνα και τα σοτάρουμε για λίγα ακόμη λεπτά!
  5. Σερβίρονται ζεστά!
Λίγα μυστικά ακόμα

Μια μακαρονάδα κοινής αποδοχής!