Γιαουρτογλυκό της Αλέκας

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή Πανεύκολο και δροσερό!
Συστατικά

1 πακετο μπισκοτα πτι μπερ
500 γρ γιαουρτι στραγγιστό
100 γρ ζαχαρη
1 βανιλια
ξυσμα απο 1 λεμονι
250 γρ γαλα
5 κ σ ανθος αραβιστου γευση βανιλια απο αυτη που βραζουμε για κρεμα

γλυκο κουταλιου βυσινο για σερβιρισμα

Οδηγίες





Βαζουμε το γιαουρτι με το ξυσμα, την βανιλια, την ζαχαρη, το γαλα και το το ανθος αραβοσιτου να ζεσταθουν σιγα σιγα και ανακατευουμε καλα σε χαμιλη φωτια να πηξη

Βαζουμε σε πυρεξ μια στρωση μπισκοτα,και στρωνουμε επανω την ζεστη κρεμα,
πασπαλιζουμε με τριμενα μπισκοτα.

Το βαζουμε σε ψυγειο και το σερβιρουμε με βυσινο γλυκο

Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θελουμε, βαζουμε και δεύτερη στρωση μπισκοτα, αλλα θα κανουμε μια δηπλη δωση κρεμα