Σοκολατάκια με νουγκάτ σε άσπρη σοκολάτα

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
Συστατικά

Για τη γέμιση

  • 300 γρ  μερεντα
  • 75 γρ κουβερτουρα
  • 75 γρ λευκη σοκολατα
  • 100 γρ χοντροκομμενα φουντουκια

για τα καλαθάκια

  • 200 γρ. λευκη σοκολάτα ή κουβερτούρα
Οδηγίες

καλαθάκια

  1. Βάζουμε σε ενα ριχό ταψί λαδόκολα.
  2. Λιώνουμε την σοκολάτα
  3. παίρνουμε 20 χαρτάκια για σοκολατάκια και τα γεμίζουμε με την λευκη ή την σκούρα σοκολάτα με ενα πινέλο.
  4. Τα αναποδογυρίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
  5. Τέλος βγάζουμε σιγά σιγά τα χαρτάκια.
Image and video hosting by TinyPic

Για τη γέμιση

Image and video hosting by TinyPic

 

  1. Λιώνουμε τη μερέντα με τη σοκολάτα σε μπεν μαρί
  2. προσθετουμε και την λευκη σοκολατα με το φουντούκι
  3. Τη βγαζουμε απο το μπεν μαρί και το αφήνουμε μερικά λεπτά μέχρι να μπορούμε να την βάλουμε σε κορνέ με το αστεράκι
  4. Κάνουμε ροζέτες και γεμίζουμε τις θηκούλες
  5. αφήνουμε να κρυώσουν.

Image and video hosting by TinyPic