Πολτοποιούμε το μπέικον και το ανακατεύουμε με τον κιμά, το κρεμμύδι, το ψωμί, το αυγό.
Βάζουμε το μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι ζυμώνουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Πλάθουμε κεφτεδάκια μικρά σαν καρύδια.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια λίγα λίγα.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύουμε, προσθέτουμε τον ζωμό και το αφήνουμε να πάρει λίγη βράση, κατόπιν προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος
Βάζουμε τα κεφτεδάκια και πασπαλίζουμε με λίγο μπαχάρι και τον άνηθο.