500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας ή ρύζι ή πουρέ!
Οδηγίες
Σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τις μπριζόλες από τις δυο πλευρές να ροδίσουν.
Σε ένα μπολ αραιώνουμε το πέστο σε 1 φλιτζάνι νερό. Το προσθέτουμε στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε τις μπριζόλες να μαγειρευτούν με το πέστο για 10 λεπτά ακόμη, ενώ φροντίζουμε να τις γυρίζουμε τακτικά. Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι.
Ανακινούμε το τηγάνι για να πάει η σάλτσα παντού, ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μαλακά με ξύλινο κουτάλι. Αφήνουμε 5' και σερβίρουμε τις μπριζόλες.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώσουμε, τα λαδώνουμε ή ετοιμάζουμε πουρέ ή ρυζι και συνοδεύουμε μ' αυτά τις μπριζόλες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εύκολο -γρήγορο και πολύ πικάντικο φαγητό!! Από την Ντίνα Νικολάου!