Βάζουμε τις σταφίδες για 30' στο κονιάκ. Χτυπάμε το αραβοσιτέλαιο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το ξύσμα και εναλλάξ πορτοκαλάδα και φαρίνα. Τέλος ρίχνουμε τα καρύδια με τις σταφίδες ανακατεύοντας με σπάτουλα.
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 β.για 50' με 1 ώρα.
Χτυπάμε την άχνη με τον χυμό και τη βανίλια καλά φτιάχνοντας ένα πηχτό γλάσο,το χρωματίζουμε και καλύπτουμε το κέικ μας.