Βύσσινο Chutney

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Τσάτνευ βύσσινου για να συνοδέψουμε τα ψητά μας κρέατα.

Συστατικά
  • 2 κρεμμύδια σε καβάκια κομμένα
  • 1 κλωνάρι σελερι  σε μικρά κομματάκια κομμένο
  • 1|8 λίτρου ξίδι από μήλο
  • 125 γρ ζάχαρη
  • 1 κ,σ.  σπόρους μουστάρδας
  • αλάτι , πιπέρι
  • 500 γρ βύσσινα κονσέρβας ή  κατεψυγμένα
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το ξίδι, τα κρεμμύδια, το σελερι ,τη  ζάχαρη και τους σπόρους μουστάρδας να βράσουν και να μαλακώσουν.
  2. Ρίχνουμε αλάτ,ι πιπέρι και τα βύσσινα, αφήνουμε να σιγοβράσουν και αυτά και να έχουμε μόνο ένα παχύρρευστο σιρόπι.




Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύει  διάφορα κρέατα.

Τσάτνεϋ μήλου