Μοσχάρι Ψητό με Γάλα και Κρέμα Γάλακτος

recipe image
Προστέθηκε από vasiliki ver, Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2012
Περιγραφή

Μια νόστιμη συνταγή  για το μοσχαράκι μας, σιγοψήνεται στην κατσαρόλα με γάλα, γίνεται πολύ μαλακό και νόστιμο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα
  • 1 κ. κρέας μοσχαρίσιο σε μερίδες
  • 1 litro γάλα
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 2-3 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κύβο κνορ
  • αλατοπίπερο και πάπρικα γλυκιά.
Οδηγίες
  1. Ροδίζουμε καλά το κρέας μας σε κατσαρόλα με το βούτυρο, από όλες τις πλευρές, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και λίγη πάπρικα.
  2. Ρίχνουμε το γάλα να σκεπαστεί καλά και σιγοψήνουμε.
  3. Όταν το κρέας θα έχει πιει το γάλα και έχει ψηθεί-μαλακώσει, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για 3-5 λεπτά να σιγοψήνεται.
  4. Το σερβίρουμε με πατάτες φούρνου ή πουρέ, εγώ έφτιαξα τις πικάντικες πατάτες 
Λίγα μυστικά ακόμα

Επίσης μπορούμε να το φτιάξουμε και με νουα η στρογγυλό και μετά να το κόψουμε σε φέτες και να γαρνίρουμε με τη σάλτσα του!  Η συνταγή είναι από το :ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ