Βάζουμε τις μπριζόλες σε πυρίμαχο σκεύος με καπάκι, και τοποθετούμε ενδιάμεσα τις φέτες από τα ακτινίδια που πρέπει να καλύπτουν τα κομμάτια του κρέατος. Τις ραντίζουμε με 2-3 κουταλιές λάδι, και τις αφήνουμε 2-3 ώρες σκεπασμένες.
Αφαιρούμε τις φέτες από τα ακτινίδια και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια, και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το χυμό λεμονιού, το κορν φλαουρ και τη μουστάρδα.
Ψήνουμε τις μπριζόλες σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αέρα για μια ώρα περίπου.
Αν θέλουμε να δέσουμε τη σάλτσα που έχει μείνει στο ταψί, χτυπάμε το χυμό ενός λεμονιού με τη μουστάρδα και το κορν φλαουρ ,και τα προσθέτουμε στο φαγητό. Βράζουμε για λίγο μέχρι να πήξει η σάλτσα και να μελώσει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα ακτινίδια βοηθούν στο να γίνουν πολύ μαλακές οι μπριζόλες μας. Πριν τις ψήσουμε, τα πετάμε, και σκουπίζουμε το κρέας από τα σποράκια που τυχόν έπεσαν.