Τυρολουκουμαδάκια λαχταριστά

recipe image
Προστέθηκε από Hlianna, Τρίτη, 24 Ιούλιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Ένα λαχταριστό και αγαπημένο μεζεδάκι !

Συστατικά
  • 200-220 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτάκι μπύρα 330ml
  • 1 κ.γλ. γεμάτο μπέικιν πάουντερ
  • 250 γρ. φέτα σκληρή χοντροτριμμένη με το χέρι
  • Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
  • Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες

  

  1. Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι  και πιπέρι, την μπύρα, τόσο ώστε το μείγμα να είναι αλλά όχι πολύ αραιό. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
  2. Στη συνέχεια και πριν τηγανίσουμε τους λουκουμάδες μας, ανακατεύουμε στο μείγμα την τριμμένη σκληρή φέτα
  3. Ζεσταίνουμε πολύ καλά το λάδι, και με τη βοήθεια 2 κουτουλιών  που το ένα θα υποβοηθά το άλλο, ρίχνουμε λίγες κουταλιές και  χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά να ροδίσουν καλά και τους αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.
  4. Τους σερβίρουμε ζεστούς.
Λίγα μυστικά ακόμα