Βιεννέζικο γκούλας

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012
Περιγραφή

Αγαπημένο φαγητό σε αρκετές χώρες της Ευρώπης!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  •     1 κιλό βοδινό κοτσι (εγω το λεω γαμπα ) κομμενο σε κομματατια γκούλας
  •     800 γρ κρεμμύδια χοντροκομμενα σε κυβους
  •     4 σκελίδα σκόρδο κομμενα σε κυβακια
  •     1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο σπόρους, ψιλοκομμένο
  •     1 κουταλιά της σούπας μαντζουράνα η ριγανη
  •     4 κουταλιές της σούπας πάπρικα
  •     1 κουταλιά ξύδι
  •       Αλάτι,      πιπέρι
  •     1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
  •       καλό λάδι,    ζωμο απο κρεας σε κυβο
Οδηγίες
  1. Βαζουμε το λαδι σε μια κατσαρολα και καβουρντιζουμε το κρεμμύδι να πάρει σκούρο καφέ χρωμα. περνουμε την κατσαρολα από τη φωτιά και με το πιμερ το κανουμε πουρέ
  2. Ριχνουμε το σκόρδο, το κύμινο, τη ματζουρανα η την ριγανη, πάπρικα,  ξύδι και τον πελτε ντοματας , ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε λίγο νερό και σιγοβραζουμε για 1/2 ώρα , έτσι ώστε η παπρικα να δωσει την γευση της σωστά.
  3.  Στη συνέχεια, προσθέστε το κρέας, ζωμό και λιγο νερο, όχι πάρα πολύ, το κρέας θα πρέπει να φαινεται.    Τώρα ριχνουμε το αλάτι και πιπέρι, βραζουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 - 3 ώρες πρεπει να σιγοβράσουν
  4.  Στο τελος Θα πρέπει να ειναι δεμενη η σαλτσα του και να εχει ενα ωραίο χρώμα σκούρο κοκκινωπό καφέ.