Μια μακαρονάδα φούρνου που τρώγαμε παλιά στις πιτσαρίες και τα ιταλικά ρέστοραν. Ήταν σε πήλινα γιουβετσάκια και ατομικές μερίδες. Τη θυμήθηκα γιατί ήθελα να αξιοποιήσω τα περισσεύματα από μακαρόνια και κιμά, ώστε να έχουμε ένα νόστιμο και φρέσκο και νέο φαγητό.
Για το πυρέξ της εικόνας ( 2 μερίδες)
Μπορούμε να ετοιμάσουμε τα υλικά μας από την αρχή. Βράζουμε τα μακαρόνια μας κανονικά και τα βουτυρώνουμε. Φτιάχνουμε τον κιμά μας μπολονέζ (δηλ. για μακαρόνια με κιμά). Τα υπόλοιπα όπως η συνταγή.
Τα υλικά μας μπορούμε να τα αυξομειώσουμε κατά την επιθυμία μας. Μπορούμε να προσθέσουμε και διαφορετικά αλλαντικά
Αντί για κιμά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πηκτή σάλτσα ντομάτας με μανιτάρια.
Μπορείτε να το κάνετε όσο καυτερό θέλετε.