Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και τα κροκάδια, στην συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι με το μπαίκιν ,το γάλα, τις βανίλιες το κακάο , το κανελογαρύφαλλο και στο τέλος τα καρύδια.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί 34 νούμερο ,ρίχνουμε το μείγμα ,το στρώνουμε να είναι παντού ίδιο ύψος και το ψήνουμε σε φούρνο που προθερμάναμε και κατεβάσαμε στους 170 βαθμούς περίπου 45 λεπτά η ώσπου να βγεί καθαρή η λάμα του μαχαριού που θα βάλουμε μέσα. Το κρυώνουμε καλά.
Βράζουμε τα υλικά του σιροπιού 2-3 βράσεις ,το αφήνουμε να χλιαρίνει κάπως και ρίχνουμε με μικρό κουτάλι το σιρόπι στο κρύο γλυκό σιγά-σιγά ,να πάει παντού.
Όταν κρυώσει εντελώς το γαρνίρουμε με σαντιγί και πασπαλίζουμε από πάνω τρούφα ,η κακάο η τριμμένη κουβερτούρα.