1 άνθος αραβοσίτου με γεύση βανιλια από αυτή που την βράζουμε ανακατεμενη με 100 γρ νερό
Και αμύγδαλα
Οδηγίες
Για την ζύμη: Ανακατεύουμε γρήγορα όλα τα υλικά μαζί , αν η ζύμη μας είναι σφιχτή βάζουμε 1-2 κ σ γάλα, αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί, φουσκώνει λίγο !
Για την Γέμιση: Τα βάζεις όλα αυτά στη φωτιά να βράσουν για 2 λεπτα.
Στη φόρμα βάζουμε λαδόκολλα. Τη ζύμη τη μοιράζεις σχεδόν στα δυο ένα μέρος είναι για βάση και το άλλο το κάνεις κορδόνια και τα βάζεις επάνω στη γέμιση
Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 190-200 βαθμούς στον αέρα για περίπου 25-30 λεπτα.