Ανάβουμε τον φουρνο στους 160°C βαθμούς. Χτυπάμε τα ασπραδια με την μισή ζάχαρη σε μαρέγκα μέχρι να γυαλίζει. Χτυπάμε το βούτυρο με την μισή ζάχαρη ,και το ξυσμα να αφρατεψει. Ρίχνουμε τους κροκους ,χτυπάμε λιγο. Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπεικιν, το χυμο και το γάλα, χτυπάμε καλα για λιγο. Ρίχνουμε την μαρέγκα και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα με την τρυπούλα στην μέση.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα πυρεξ η σε φορμάκια. Τα βάζουμε σε ένα άλλο σκεύος με ζεστο νερό και τα ψηνουμε για 40 λεπτα, μέχρι να ροδισει η επιφάνεια.
Το κόλπο εδώ, μετα οταν ψηθεί , ειναι οτι στον πάτο ειναι μια κρέμα λεμονιού και από πάνω ειναι το παντεσπάνι !
Σερβιρουμε πασπαλισμένο με ζάχαρη αχνη και με παγωτό βανιλια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν τα ψήσουμε σε φορμάκια, πασπαλίζουμε με άχνη και επάνω βάζουμε το παγωτό !