Χτυπαμε το αυγο με την ζαχαρη και τη βανιλια μέχρι να αφρατέψει καλα. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, χτυπαμε να δέσουν.
Σε ένα τηγάνι αντικολλητικο ρίχνουμε ελάχιστο λαδι. Ρίχνουμε απο το μειγμα τόσο όσο θελουμε εμείς να ειναι η τηγανίτα μας, δηλαδή Small, Medium, Large, όπως θέλετε.
Βαζουμε επάνω καθαρισμενο και κομμένο σε φέτες Μήλο ή τα φτιάχνουμε σκέτα. Χωρις μηλα μεσα , σκέτα φαινονται πολυ ωραια.
Και τα τρώμε με Nutella, μαρμελάδα ή ζάχαρη + μείγμα κανέλα ......