Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντιγι με το μειγμα σταθεροποίηση και τις βανιλιες. Σε άλλο σκευος χτυπαμε το ερμολ η το μορφατ να αφρατεψει. Ρίχνουμε και τα αλλα υλικά και συνεχίζουμε να χτυπαμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε και την χτυπημένη σαντιγι και ανακατεύουμε απαλά.
Απλώνουμε την μισή κρεμα, βαζουμε επάνω τις αλλες 12 βάφλες και την υπόλοιπη κρεμα, απλώνουμε ομοιόμορφα.
Ζεσταίνουμε τη μαρμελαδα λιγο , πολυ ελαφρά και την απλώσουμε επάνω στην κρεμα. Βαζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες
Λίγα μυστικά ακόμα
Ζάχαρη βάζετε όση θέλετε εσείς τόση που να σας αρέσει το γλυκό. Εμείς δεν βαζουμε πολυ ζάχαρη !