Σολομός στο φούρνο με τυριά

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Κυριακή, 15 Ιούνιος 2014
Περιγραφή

Πολύ νόστιμος και εύκολος τρόπος να φτιάξουμε το φρέσκο σολομό.

Συστατικά
  • Ενα κομμάτι σολομό για κάθε άτομο
  • 200 γρ. τυρι κρεμα Φιλαδελφεια
  • Τυρι τριμμενο εμενταλ
  • Αλάτι,
  • πιπερι
Οδηγίες
  1. Σε ενα πυρεξ βαζουμε το ψάρι σολομο, αλείφουμε με το τυρι κρεμα σε κάθε κομματι ,υπολογιζουμε 3-4 κ. σ. Ρίχνουμε αλάτι και πιπερι
  2. Πασπαλίζουμε με το τριμμενο τυρι.
  3. Ψηνουμε σε ζεστο φουρνο στους 200 βαθμούς περιπου 20 λεπτα, ισως λιγότερο, ισως περισσοτερο.
  4. Μόλις παρει το τριμμενο τυρι χρωμα, ειναι ετοιμο.
  5. Σερβιρουμε με σαλατα