Την κρέμα για τη γέμιση την κάνουμε όπως γράφουν τα φακελάκια στη συσκευασία και τη αφήνουμε να κρυώσει.
Για τη γέμιση: Διαλύουμε τη μαγιά σε λίγο από το γάλα μας μαζί με τη ζάχαρη, αφήνουμε να ανέβει για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια ρίχνουμε σε λεκάνη το αλεύρι, τα υπόλοιπα υλικά μαζί με τη μαγιά καιζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε να φουσκώσει καλά 1 με 2 ώρες.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο μακρόστενο και απλώνουμε πάνω της την κρέμα. Ρολάρουμε κόβουμε φέτες, τις βάζουμε πλάγια σε ταψί (όπως η φωτό). Αφήνουμε πάλι να ανέβει καιψήνουμε στους 200 βαθμούς για30΄- 40'.
Μετά και αφού κρυώσουν αλείφουμε με μαρμελάδα βερύκοκο .
Μπορούμε να κάνουμε και σχέδια, παίρνουμε 2 κ σ ζάχαρη άχνη +1κ σ γάλα ανακατεύουμε και περιχύνουμε κάνονταςζικ ζακ για ομορφιά.