Πιροσκί

recipe image
Προστέθηκε από Νει, Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014
Περιγραφή

Μια πολύ αφράτη ζύμη για να φτιάξουμε πιροσκί με ό,τι γέμιση θέλουμε!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 500 γραμμάρια νερό χλιαρό ,
  • 50 γρ Μαγια φρέσκια ,
  • 1 κ. γλ. αλατι ,
  • 1 κ. σ. ζάχαρη,
  • 100 γρ. ηλιέλαιο
  • αλεύρι 800-1000 γρ
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στη λεκάνη μας λίγο χλιαρό νερό, λίγη ζάχαρη και τη μαγιά και ανακατεύουμε ώστε να διαλυθεί η μαγιά μας.
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και φτιάχνουμε μια ζύμη αφράτη, ανάλογα ρίχνουμε και το αλεύρι.
  3. Φτιάχνουμε τη ζύμη χωρίς ανέβασμα και κάνουμε πιροσκί .
  4. Γέμιση εγώ εβαλα κιμά ,μπορείτε να βάλετε , τυρί, πατάτες, λαχανικά, η ο,τι θέλει η καθεμια μας Τηγανι ζουμε σε μπόλικο λάδι .

Λίγα μυστικά ακόμα