Μανταρινάκια φοντάν

recipe image
Προστέθηκε από BarBarBar, Τετάρτη, 03 Δεκέμβριος 2014
Περιγραφή

Μια πολύ εύκολη συνταγή γεμάτη αρώματα.

 

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
γύρω στα 50 κομμάτια
  • 450 γρ. ινδοκαρυδο
  • 4 μεγαλα μανταρινια την φλουδα και τον χυμο τους
  • 1 1/2 ποτηρι ζαχαρη
Οδηγίες
  1. Πλενουμε καλα τα μανταρινια μας. Ζεματαμε 2 νερα τις φλουδες για να ξεπικρισουν (απο 5 λεπτα την φορα απ την ωρα που θα βρασει το νερο μας).
  2. Βαζουμε στην κατσαρολα το χυμο, τη ζαχαρη και τις φλουδες, αφου τις εχουμε περασει στο μουλτι. Βραζουμε πολυ καλα μεχρι να σωθει το υγρο τους
  3. Ζυμωνουμε με το ινδοκαρυδο και πλαθουμε μπαλακια.
  4. Απο επανω βαζουμε οτι θελουμε, φετες μανταρινι, αμυγδαλο κλπ
Λίγα μυστικά ακόμα