Cinnabon

recipe image
Προστέθηκε από Νει, Τρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Αγαπημένο γαλλικό γλυκό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 200γρ γάλα χλιαρό ,
  • 15 γρ Μαγια ξερή ,
  • 2αυγα,
  • 4κ σ ζάχαρη ,
  • 3 κ σ βουτυρο θερμοκρασία δωματίου
  • αλεύρι 800-1000 γρ ....

γέμιση

  • βούτυρο , ζάχαρη, κανέλα όσο μας αρέσει

για την κρέμα

  • 1 τυρί Philadelphia
  • 150 γρ. ζάχαρη αχνη
Οδηγίες
  1. Φτιάχνουμε τη ζύμη , όπως και στα τσουρέκια, βάζουμε να φουσκώσει καπου μια ώρα.
  2. Μετα ανοίγουμε ενα φύλλο μεγάλο λεπτό πασπαλίζουμε με βουτυρο, ζάχαρη και κανέλα όσο θελουμε και κανουμε σαν κορμό μια λωρίδα και κόβουμε σε φετες 2-3 εκ. το καθένα.
  3. Ψήνουμε στους 180 για 40-45' και οταν ειναι ζεστά, παίρνουμε τυρί Philadelphia και ζάχαρη άχνη 150 γρ ανακατευουμε κ βάζουμε απο πανω στα ζεστά Cinna Bonn.

Λίγα μυστικά ακόμα