Για το γέμισμα Μαρμελαδα οτι έχουμε η λιωμένη σοκολατα
Λιωμένο βουτυρο για το αλοιμα
Αχνη για το πασπαλισμα
Οδηγίες
Βαζουμε την Μαγια με το χλιαρο γαλα και την ζαχαρη σε μια λεκάνη του μιξερ. Ανακατεύουμε λιγο με ενα πιρούνι μεχρι να λιώσει η μαγιά. Προσθετουμε το αλευρι , αλατι, και το αυγο και τα ζυμωνουμε ,με τον γαντζο του μιξερ. Ριχνουμε και το μαλακο βουτυρο η την μαργαρίνη, τα ζυμωνουμε με τον Γατζο για 10 λεπτα
Μοιράζουμε τη ζυμη σε 7 κομματια και τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλακια. Τα βαζουμε επανω σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει μια λαδοκολα, τα σκεπαζουμε με πετσετα και αφηνουμε για 45 λεπτα σε ζεστο μέρος να ξεκουραστει η ζυμη.
Ανάβουμε το φουρνο στους 180 - 190 βαθμούς πάνω κατω και βαζουμε την λαμαρίνα στην μεση του φουρνου μας. Ψήνουμε για 14 εως 15 λεπτα ανάλογα τον φουρνο θα εχουν παρει ενα πολυ ελαφρυ χρυσάφι χρωμα οχι να πολυψηθουνε γιατι θα ειναι στεγνα.
Τα βγαζουμε, αφηνουμε λιγο να κρυωσουν και με μια σύριγγα ( εχουν κατι μεγάλες τα φαρμακεία ) τα γεμίζουμε με την μαρμελαδα η την λιωμένη σοκολατα. Αλοιφουμε προσεχτικά με το λιωμένο βούτυρο και βαζουμε μεσα σε μια λεκάνη με αχνη η τα πασπαλιζουμε με αχνη αν δεν θελουμε να ειναι πολυ γλυκα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγη ειναι απο την φιλη μου Slava που την μετάφρασα.