Ζύμη μπισκοτενια
- 250 γρ αλευρι
- 50 γρ ζαχαρη
- 1 τσιμπια αλατι
- 125 γρ βουτυρο σε κυβακια κομμένο
- 1 Αυγο και
- 2 κ σ κρυο νερο
Γέμιση
- 150 γρ Marziπαν( Αμυγδαλοπαστα) σε κομματάκια κομμενη
- 50 γρ αχνη ,
- 25 γρ Βουτυρο
- Μερικες σταγόνες πικραμυγδαλο, εσανς
- Σταφίδες μουλιασμενες
- Κρανα σε ρούμι η Αμαρέτο
- Μια χούφτα αμυγδαλα χωρις την φλουδα χοντροκομμένα υπάρχουν ετοιμα σε σακουλάκι
Για Ζυμη μπριζε ή τριφτη οπως την λεω εγω, θελουμε τα υλικα αυτα
- 75 γρ αλευρι
- 75 γρ ζαχαρη
- 50 γρ βουτυρο Κρυο σε κομματια