Χτυπάμε πολύ καλά το βιτάμ με τη ζάχαρη, προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, ρίχνουμε το γάλα ή την κρέμα γάλακτος. Συνεχίζοντας πάντα να χτυπάμε προσθέτουμε το κακάο, την φαρίνα, το μπέικιν και τις βανίλιες.
Λαδώνουμε καλά τα ταψάκια μας και μοιράζουμε το σοκολατένιο μείγμα μας, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 30 με 35 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά !
Με ένα μαχαιράκι κόβουμε μικρά κομμάτια 6-7 mars για να τα βάλουμε ανάμεσα στην τούρτα ,τα υπόλοιπα τα κόβουμε κάθετα στην μέση για την επιφάνεια.
Χτυπάμε 5 λεπτά την morfat ρίχνοντας σιγά σιγά την άχνη και το λικέρ ΑΝ το βάλουμε σε αφράτο γλάσο βάζουμε στο ψυγείο 30' να παγώσει.
Κόβουμε από κάθε κέικ το πάνω μέρος να ισιώσουν, βάζουμε στο πρώτο κομμάτι γλάσο ,απάνω τα μικρά κομματάκια mars σε όλη την επιφάνεια. Απάνω τοποθετούμε το δεύτερο κέικ και καλύπτουμε όλη την τούρτα με το γλάσο.
Διακοσμούμε με τα αμύγδαλα φιλέ σχηματίζοντας μαργαρίτα, βάζουμε στο κέντρο από ένα κομματάκι mars. Τα υπόλοιπα mars τα βάζουμε γύρω γύρω στην τούρτα.