1 φλ.του τσαγιου διαφορα τυρια για μεσα στις κρεπες
1 φλ.του τσαγιου διαφορα τυρια για επανω απ τις κρεπες
1 κρεμα γαλακτος 250 γρ.για επανω απ τις κρεπες
αλατι, πιπερι μαυρο κ κοκκινο,
καρρυ, garam masala και λιγο μπουκοβο εαν τις θελουμε καυτερες
Οδηγίες
Τσιγαριζουμε το κρεμμυδακι σε λιγο βουτυρο, ριχνουμε το κοτοπουλο σε ψιλοκομμενες βουκιτσες, βαζουμε τις πιπεριες, τον αρακα,τα καροτα και τα μανιταρια.
Αφου τσιγαριστουν, ριχνουμε 1 φλυτζανα νερακι για να βρασουν τα υλικα μας.
Προσθετουμε και τα αλλα υλικα μας να παρουν μαζι μια βραση για να γνωριστουν μεταξυ τους.
Αφου κρυωσει η γεμιση μας προσθετουμε τα τυρια.
Γεμιζουμε και τυλιγουμε σε ρολο τις κρεπες μας οπως τα ντολμαδακια.
Σκεπαζουμε με τυρι περιχυνουμε με την κρεμα γαλακτος ψηνουμε για 20 λεπτα στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν.