Νηστίσιμα κουλουράκια κανέλας

recipe image
Προστέθηκε από Νει, Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016
Περιγραφή

Εύκολα, νόστιμα και νόστιμα τα κανελοκουλουράκια.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 ποτηρι αραβοσιτελαιο,
  • 1 ποτ φρεσκο χυμο πορτοκαλιου η χυμο του εμποριου,
  • 1 ποτ ζαχαρη,
  • 1 κ.γλ. μαγειρικη σοδα,
  • 2 κ.γλ. κανελα,
  • 1 κ.γλ. γαριφαλο,
  • 1 κγ μπεικιν,
  • αλευρι φαρινα ή για ολες τις χρησεις
Οδηγίες
  1. Χτυπαμε λιγο το λαδι με την ζαχαρη.
  2. Προσθετουμε το χυμο, ενω εχουμε διαλυσει μεσα την μαγ. σοδα.
  3. Ριχνουμε και τα υπολοιπα υλικα και οσο αλευρι παρει, περιπου 800-850γρ.
  4. Πλαθουμε τα κουλουρακια, τα ρολαρουμε μεσα στο σουσαμι για να κολλησει επανω και τα κανουμε στρογγυλα.
  5. ψηνουμε στους 180 για 20 λεπτα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Γινονται πολυ τραγανα και νοστιμα.
Μπορουμε να βαλουμε και ζαχαρη απο πανω αντι για σουσαμι.