Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες έχω βάλει μεσμουλα είναι τέλειο!!!! Και εγώ δεν περίμενα μέχρι την άλλη μέρα, μετά από μισή ώρα το έκοψα αλλά πολύ σκεφτικια, μήπως και δεν είναι σφιχτή η κρέμα και ξεχείλιζε, γιαυτο καλύτερά να το αφήσετε παρα πάνω να κρυώσει.
Ήμουνα σκεφτικια γιατί ψήνω τα πάντα σε αέρα και το πρόσεξα πολύ καλά.... Στα 30 λεπτά το σκεπασα με λαδόκολλα να μην το κάψει από πάνω, και το χαμηλωσα στο 180 στην συνέχεια Όπως γράφω επάνω στην συνταγή.
Και ακόμα κάτι.....Το Quark για αυτούς που ζουν Ελλάδα νομίζω μερικές φορές το φέρνει το Λιντλ, Αλλιώς γιαούρτι με όλα τα λιπαρά,και βάλτε 500 γρ και 250 μασκαρπόνε
Τα βατόμουρα τα έβαλα στο τέλος γύρο γύρο από πάνω ξέχασα να βγάλω φωτογραφία.