Το Επιδόρπιο του Έρωτα

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Συστατικά
  • 500 γρ. γιαούρτι  λάιτ
  • 500 γρ. μυζήθρα
  • χυμό από 2 πορτοκάλια
  • λίγη ζάχαρη
  • 1 βάζο κεράσια
  • 1 βανίλια
  • 2 κ,σ.  κορν φλάουρ
  • Σιρόπι φουντουκιού
  • 27 Ferrero Ciotto
Οδηγίες


  1. Βάζουμε τα κεράσια να πάρουν μια βράση
  2. Βάζουμε το ζουμάκι τους με το  κορν φλάουρ σε μια κούπα και τα ανακατεύουμε
  3. Το ρίχνουμε στα κεράσια και τα δένουμε να γίνει μια κρεμούλα
  4. Το γιαούρτι και την μυζήθρα  τα ανακατεύουμε με τον χυμό και λίγη ζάχαρη
  5. Βάζουμε σε κάθε ποτηράκι 2 κ.σ. από τα κεράσια.
  6. Μετά μια κουταλιά βαθιά από το γιαούρτι
  7. Σπάζουμε  2 Ferrero Ciotto και τα βάζουμε επάνω
  8. Ρίχνουμε το σιρόπι, βάζουμε πάλι κεράσια, γιαούρτι ,2 σπασμένα Ferrero Ciotto, σιρόπι
  9. Στο τέλος βάζουμε το γιαούρτι , κεράσια, σιρόπι, Ferrero Ciotto και το βάζουμε στο ψυγείο