Ντιπ με ροκφόρ

recipe image
Προστέθηκε από Hlianna, Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Μια ξεχωριστή λιχουδιά για ιδιαίτερες περιπτώσεις. Kέρασμα στους καλεσμένους μας.

Συστατικά
  • ¾ κούπας  ροκφόρ ή μπλου τζηζ
  • 1/2 του κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/3 κούπας μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. άνηθο ψιλ/νο
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
Οδηγίες

  1. Θρυμματίζουμε με το πιρούνι το ροκφόρ σε μπολ.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τον άνηθο, το χυμό και το σκόρδο.
  3. Ανακατεύουμε πιέζοντας με το πιρούνι για να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο λείο μείγμα.
  4. Το αφήνουμε στο ψυγείο και το σερβίρουμε με κρακεράκια, κριτσίνια και μπαστουνάκια λαχανικών.