Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Καπνιστοί λικουρίνοι ή κέφαλοι

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014
none
Περιγραφή

Μια δύσκολη συνταγή για κάπνισμα ψαριού, αλλά το αποτέλεσμα μας αποζημιώνει.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • κεφαλόπουλα,
  • αλατι χοντρο,
  • νερό,
  • ξύλα και ροκανίδια οξιάς.
Οδηγίες
  1. Καθαριζουμε απο τα λεπια και τα εντοσθια τα ψαρια μας.
  2. Κανουμε αλατονερο και μετραμε με το αλατομετρο τους βαθμους της αλατοτητας, πρεπει να ειναι 17 βαθμοι. Αφηνουμε τα ψαρια μας στο αλατονερο μιαμιση μερα και μετα τα βγαζουμε, τα πλενουμε με γλυκο νερο, τα στεγνωνουμε και τα περναμε στα τσιγκελια τους.
  3. Αναβουμε τη φωτια κατω απ το καπνιστηριο με τα ξυλα της οξυας και περιμενουμε να πεσει η φωτια. Βαζουμε επανω (σε αποσταση βεβαια, οχι πανω στο καρβουνο να καουμε) το χερι μας και μετραμε μεχρι το 10 εαν δεν καιει , ειναι ετοιμο το καρβουνο.
  4. Βαζουμε τα ψαρια μεσα στο καπνιστηριο και το κλεινουμε, αρχιζουμε σιγα σιγα και ριχνουμε λιγα λιγα τα ροκανιδια οξυας πανω στα καρβουνα ναρχισει να βγαινει σιγα σιγα ο καπνος, αφηνουμε για 8 ωρες (αναλογα βεβαια και τα ψαρια μας ποσο μεγαλα ειναι).
  5. Μολις καπνιστουν τα βγαζουμε και τα στεγνωνουμε, τα κραταμε στο ψυγειο μας.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Ένας απιθανος μεζες και...παει με ολα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους μερακληδες που θα τα κανουν.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή