Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...


Καυτερό τουρσί με πιπεριές και μελιτζανάκι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2013
none
Περιγραφή

Nοστιμιά και απίθανος μεζές!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • Πιπεριές καυτερές
  • Μελιτζανάκια
  • Σέλινο
  • Καρότο
  • σκόρδο
  • πιπέρι άκοπο
Οδηγίες
  1. Κόβουμε τα λαχανικα μας σε κομμάτια.
  2. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε ένα νεροπότηρο λάδι, ένα ξύδι, ένα νερό.
  3. Ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά μας και τα μαραίνουμε (δεν τα βραζουμε).
  4. Ετοιμάζουμε τα βαζα, σε καθε ενα βαζο ριχνουμε 1κ.σ αλατι, 1 κ.σ. ζαχαρη και κουκουτσι μαυροπιπερο.
  5. Τοποθετουμε τα λαχανικα μας στραγγισμένα, το ζουμί που μενει στην κατσαρολα το βραζουμε κ γεμιζουμε τα βαζα μας.
  6. Κλείνουμε και γυρνάμε ανάποδα μέχρι να κυρώσουν.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θελετε παραλείπετε τα καυτερά και βάζετε γλυκά πιπέρια.

Η συνταγή από την Bar Barbar

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή