Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κιζ κέικ χωρίς βάση

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Υπέροχο κιζ κέικ τώρα και χωρίς βάση, όπως είναι γνωστό.

Συστατικά
  • 250 γρ βουτυρο
  • 4 αυγα μεγαλα
  • 250 γρ ζαχαρη
  • 2 βανιλιες
  • 150 γρ σιμιγδαλι Χοντρό
  • 1 μπεκιν
  • 1/2 λεμονι χυμο και ξυσμα
  • 1 κιλο Κβαρκ
  • Βουτυρο και παξιμάδι τριμμενο για την φορμα
Οδηγίες
  1. Ανάβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμούς αντίσταση.
  2. Βουτυρωνουμε και πασπαλίζουμε με αρκετό τριμμένο παξιμάδι τη φορμα με στεφάνι.
  3. Χτυπαμε το βουτυρο με την ζαχαρη ,βανιλιες ,και μετα ριχνουμε τα αυγα να αφρατεψουν και να ειναι μια κρεμα ,ριχνουμε τον χυμο και το ξυσμα. Ριχνουμε και το σιμιγδαλι με το μπεκιν σιγα σιγα. Στο τέλος προσθετουμε το Κβαρκ.
  4. Βαζουμε την κρεμα στην φορμα και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για 50 λεπτα. Αφηνουμε λιγο να κρυωσει, πασπαλιζουμε με αχνη και σερβιρουμε χλιαρο η κρυο
Σχόλια
Σχόλιο από fatsoula , Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 vote imagevote imagevote imagevote image
φαινετε υπεροχο θα δοκιμαστει αμεσα
Μεταφορά στην κορυφή