Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κιζ κέικ χωρίς βάση

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Υπέροχο κιζ κέικ τώρα και χωρίς βάση, όπως είναι γνωστό.

Συστατικά
  • 250 γρ βουτυρο
  • 4 αυγα μεγαλα
  • 250 γρ ζαχαρη
  • 2 βανιλιες
  • 150 γρ σιμιγδαλι Χοντρό
  • 1 μπεκιν
  • 1/2 λεμονι χυμο και ξυσμα
  • 1 κιλο Κβαρκ
  • Βουτυρο και παξιμάδι τριμμενο για την φορμα
Οδηγίες
  1. Ανάβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμούς αντίσταση.
  2. Βουτυρωνουμε και πασπαλίζουμε με αρκετό τριμμένο παξιμάδι τη φορμα με στεφάνι.
  3. Χτυπαμε το βουτυρο με την ζαχαρη ,βανιλιες ,και μετα ριχνουμε τα αυγα να αφρατεψουν και να ειναι μια κρεμα ,ριχνουμε τον χυμο και το ξυσμα. Ριχνουμε και το σιμιγδαλι με το μπεκιν σιγα σιγα. Στο τέλος προσθετουμε το Κβαρκ.
  4. Βαζουμε την κρεμα στην φορμα και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για 50 λεπτα. Αφηνουμε λιγο να κρυωσει, πασπαλιζουμε με αχνη και σερβιρουμε χλιαρο η κρυο
Σχόλια
Σχόλιο από fatsoula , Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 vote imagevote imagevote imagevote image
φαινετε υπεροχο θα δοκιμαστει αμεσα
Μεταφορά στην κορυφή