Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Κορμός

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένας κορμός με μαρμελάδα και καρύδια!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 8 αυγά,
  • 8 φλιτζανάκια του καφέ ζάχαρη,
  • 8 φλιτζανάκια του καφέ αλεύρι,
  • ξύσμα ενός πορτοκαλιού,
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια η αμύγδαλα κοπανισμένα,
  • 2/3 του κιλού μαρμελάδα,
  • 1 μπαίκιν,
  • λίγο κονιάκ η λικέρ.
  • Λαδόκολες ,
  • άχνη ζάχαρη.
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε την μαρμελάδα με τα καρύδια και το κονιάκ.
  2. Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη ,και προσθέτουμε το αλεύρι με το μπαίκιν και το ξύσμα,στην συνέχεια τα ασπράδια χτυπημένα.
  3. Λαδώνουμε ένα ταψί μεγάλο τετράγωνο ,το στρώνουμε λαδόκολα και λαδώνουμε και την λαδόκολα. Απλώνουμε το μείγμα καλά επάνω να έχει παντού το ίδιο πάχος.Το ψήνουμε στούς 180 βαθμούς 15-20 λεπτά ,να μην σκληρύνει γιατί θα σπάσει και δεν θα τυλίγεται.
  4. Αναποδογυρίζουμε σε λαδόκολα πασπαλισμένη με άχνη και το τυλίγουμε ρολό.
  5. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει ,το ξετυλίγουμε προσεκτικά και απλώνουμε την μαρμελάδα επάνω.
  6. Το ξανατυλίγουμε και το σφίγγουμε ελαφρά με τις λαδόκολες.Το βάζουμε στο ψυγείο να σταθεί 3 ώρες τουλάχιστον και μετά πασπαλίζουμε με άχνη και κόβουμε φέτες με το μαχαίρι του ψωμιού το πριονωτό !
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραίος!
Μεταφορά στην κορυφή