Κοτοπουλάκι με πιπεριές όλο γλύκα
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
- 2 πιπεριές κέρατο πράσινες
- 2 πιπεριές κέρατο κόκκινες
- 1 κρεμμύδι μέτριο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- μισή κούπα ντοματάκια κονκασέ
- 1 φλυτζάνι μικρό μουστάρδα
- 2 μπαχαράκια
- Αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη, πάπρικα
- ελαιόλαδο
- μισή κούπα νερό
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
- Ψιλοκόβουμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο πολύ καλά και το ρίχνουμε μέσα στο κοτόπουλο τα τσιγαρίζουμε λιγάκι όλα μαζί και ρίχνουμε τις πιπεριές που τις έχουμε κόψει σε ροδέλες ψηλές, τα ανακατεύουμε καλά να μαραθούν και οι πιπεριές λίγο.
- Προσθέτουμε την μουστάρδα,τα μπαχάρια,αλάτι,πιπέρι,πάπρικα,την λίγη ρίγανη,τα ντοματάκια και την μισή κούπα νερό. Ανακατεύουμε καλά και περιμένουμε να πάρει βράση.
- Μόλις πάρει βράση βάζουμε σε ένα ταψάκι το φαγητό μας και σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ψήνουμε μέχρι να πιεί όλο του το νεράκι και να μείνει με το λαδάκι του!!
Αν θέλετε μπορείτε να παραλείψτε εσείς το στάδιο με το φούρνο και να το μαγειρέψετε στο τηγάνι, εγώ το κάνω έτσι επειδή μου φαίνεται ότι μελώνει καλύτερα.
Εγώ το συνοδεύω με ρυζάκι και γιαουρτάκι. Καλή επιτυχία!
Μπράβο Ελένη!!!