Λεμονάδα σπιτική
- 1/2 φλ. ζάχαρη
- 1 1/2 φλ. νερό
- 1-2 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
- 1 1/2 φλ. χυμός λεμονιού
- 1 λεμόνι, σε λεπτές μικρές φετούλες
- Κλωνάρια φρέσκου δυόσμου
Καλό καλοκαίρι!!!!!
- Αρχικά φτιάχνουμε το σιρόπι.
- Βάζουμε να βράσει για 5 λεπτά το νερό με τη ζάχαρη.
- Ρίχνω και το ξύσμα.
- Αφήνω να κρυώσει το μείγμα.
- Στη συνέχεια προσθέτω το χυμό, ανακατεύω και σε κανάτα στο ψυγείο.
- Διατηρείται περίπου μια εβδομάδα.
- Στο σερβίρισμα βάζω ¼ του ποτηριού σιρόπι λεμονιού και ¾ νερό.
- Προσθέτω παγάκια, φετάκι λεμονιού για τη φρεσκάδα και δυόσμο!!!!