Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μαγιονέζα xωρίς αυγό!

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Mια μαγιονέζα χωρίς αυγό γιαυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά και για λόγους υγείας. Είναι πολύ νόστιμη, όσο και η κανονική με το αυγό.

Συστατικά
  • 1 γάλα εβαπορέ (μικρό ή μεγάλο)

  • Όσο το εβαπορέ, τόσο και το σπορέλαιο
  • το χυμό ενός λεμονιού περίπου
  • 2 κ.γλ. μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Οδηγίες
  1. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν μεζούρα, το κουτί του εβαπορέ (το μεγάλο ή το μικρό).
  2. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλεντεράκι χωρίς να τα ανακατέψουμε.
  3. Τοποθετούμε το minipimer στον πάτο ενός βαθιού, στενού και ψηλού μπολ (σαν ένα μεγάλο ψηλό ποτήρι) και πιέζουμε το κουμπί στην τούρμπο ταχύτητα για 1-2 λεπτά χωρίς να το μετακινούμε.
  4. Μετά, όταν αρχίζει να πήζει, ανεβοκατεβάζουμε το minipimer για μερικά δευτερόλεπτα και έτοιμο!
  5. Μη μου πείτε .... Ευκολότατο και πάντα πετυχημένο.
  6. Καλή επιτυχία!
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν δεν διαθέτουμε minipimer, μπορούμε να χτυπήσουμε τα υλικά μας στο μούλτι
Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Κυριακή, 27 Δεκέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Hλιάννα μου αρέσει αυτή η εκδοχή της μαγιονέζας και σκέφτομαι να τη φτιάξω. Θέλω να σε ρωτήσω αν γίνεται σε απλό μούλτι ή στο μίξερ.
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2009
Στο μούλτι- minipimer και στην τούρμπο ταχύτητα. Όχι στο μίξερ....ακολούθησε τον τρόπο που περιγράφω. Καλή επιτυχία!
Σχόλιο από afroditi , Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
πολύ ενδιαφέρον τροπος να φτιάξουμε μαγιονέζα , δεν μπορώ να μου μυρίζει το αυγό στα φαγητά ... θα το δοκιμάσω αύριο κι'όλας!
Σχόλιο από hrisag , Κυριακή, 07 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
εκανα την μαγιονεζα σημερα που ηθελα να συνοδευσει την πατατοσαλατα,σε χρονο ρεκορ,σωστη πυκνοτητα και γευση.Πολυ καλη η συνταγη!!
Σχόλιο από Tatianakie , Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ετσι!!!!!!!! Μαγιονέζα στο πι και φι!!! κι εγω την κανω και μαλιστα πολύ συχνά και μου αρέσει περισσότερο από αυτην με το αυγο!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012
Και υγειινή ταυτόχρονα εκτός από γρήγορη!
Σχόλιο από AnnieGr , Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2013
Καλησπέρα! Ηλιάννα, πόσο καιρό διατηρείται στο ψυγείο σε κλειστό γυάλινο βαζάκι; Και, αντί για σπορέλαιο μπορώ να βάλω ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή θα το χαλάσω;
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2013
Από 1 εβδομάδα μέχρι 10 μέρες την έχω διατηρήσει. Καλύτερα να κάνουμε μικρότερη ποσότητα και να την καταναλώνουμε σύντομα, εξ άλλου είναι τόσο εύκολο να γίνει.
Μεταφορά στην κορυφή