Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μοσχαρίσιο συκώτι με κρασί μαρσάλα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 16 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Ένα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο πιάτο με συκώτι, κρασί  μαρσάλα, μπαλσάμικο και …..ιταλικές νότες!

Συστατικά
  • Μισό κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε μπουκιές κομμένο
  • Μισή κούπα αλεύρι
  • 2 κ.σ. κρεμμύδι ψιλ/μενο
  • 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
  • Μισή κούπα κρασί μαρσάλα ή μαυροδάφνη με λίγο κονιάκ
  • 2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
  • Λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 4-5 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
  • Γλάσο μπαλσάμικο (προαιρ.)
Οδηγίες

 

  1. Αλατοπιπερώνουμε το συκώτι και το αλευρώνουμε.
  2. Βάζουμε  στο τηγάνι μερικές κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε με μέτρια φωτιά 2-3 λεπτά. Βάζουμε και το συκώτι με το σκόρδο  να σοταριστεί και αυτό καλά από όλες τις πλευρές.
  3. Σβήνουμε με το κρασί και το ξίδι και το αφήνουμε για λίγο πάνω στη φωτιά.
  4. Ρίχνουμε τη φρέσκια ρίγανη και ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να πήξει η σάλτσα.
  5. Προσθέτουμε τέλος το γλάσο μπαλσάμικο πάνω στο συκώτι , αν βάλετε, και σερβίρουμε.

 

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Σε συνταγή του Β. Δρίσκα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή