Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
akshpatil 12.5.2020 15:46
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2352-perka11.jpg
Πέρκα αλά σπετσιώτα.



Μπακαλιάρος παστός πλακί κατσαρόλας

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018
none
Περιγραφή

Γίνεται νοστιμότατος και ελαφρύς στην κατσαρόλα ,με φρέσκες ντομάτες και δενδρολίβανο το αποτέλεσμα φανταστικό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα

1 1/2 κ. μπακαλιάρος παστός ξαλμυρισμένος σε μερίδες
3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια σε μέτριες φέτες
5-6 σκελίδες σκόρδο και κομμένες στην μέση
1 κ. πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1 φλ. λάδι
3 - 4 μέτριες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
2 φλ. νερό
½ ματσάκι μαϊντανό
7-8 γαρύφαλλα
4 -5 κόκκοι μπαχάρι
1 ξύλο κανέλας
2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
αλατοπίπερο.

Οδηγίες

Αφού ξαλμυρίσει ο μπακαλιάρος μας τον αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει πολύ καλά .
Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια ,το σκόρδο,τις πατάτες με τα γαρύφαλλα και το μπαχάρι για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, κανέλα, τον μαϊντανό , το αλατοπίπερο και το νερό.
Αφήνουμε 30 λεπτά να βράσουν σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τον μπακαλιάρο και το δενδρολίβανο , συνεχίζουμε το βράσιμο για 10' ακόμη να πιει τα υγρά

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν προσθέσουμε τον μπακαλιάρο, δεν ανακατεύουμε το φαγητό για να μην τον λιώσουμε, κουνάμε τακτικά την κατσαρόλα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή