Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μπακαλιάρος παστός πλακί κατσαρόλας

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018
none
Περιγραφή

Γίνεται νοστιμότατος και ελαφρύς στην κατσαρόλα ,με φρέσκες ντομάτες και δενδρολίβανο το αποτέλεσμα φανταστικό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα

1 1/2 κ. μπακαλιάρος παστός ξαλμυρισμένος σε μερίδες
3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια σε μέτριες φέτες
5-6 σκελίδες σκόρδο και κομμένες στην μέση
1 κ. πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1 φλ. λάδι
3 - 4 μέτριες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
2 φλ. νερό
½ ματσάκι μαϊντανό
7-8 γαρύφαλλα
4 -5 κόκκοι μπαχάρι
1 ξύλο κανέλας
2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
αλατοπίπερο.

Οδηγίες

Αφού ξαλμυρίσει ο μπακαλιάρος μας τον αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει πολύ καλά .
Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια ,το σκόρδο,τις πατάτες με τα γαρύφαλλα και το μπαχάρι για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, κανέλα, τον μαϊντανό , το αλατοπίπερο και το νερό.
Αφήνουμε 30 λεπτά να βράσουν σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τον μπακαλιάρο και το δενδρολίβανο , συνεχίζουμε το βράσιμο για 10' ακόμη να πιει τα υγρά

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν προσθέσουμε τον μπακαλιάρο, δεν ανακατεύουμε το φαγητό για να μην τον λιώσουμε, κουνάμε τακτικά την κατσαρόλα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή