Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πατάτες τηγανητές

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011
none
Περιγραφή

Πώς πετυχαίνουν σίγουρα οι αγαπημένες σε όλους τηγανητές πατάτες!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Πατάτες ,
  • λάδι ,
  • αλάτι
  • ρίγανη ,
  • χαρτί κουζίνας.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες. Τις σκουπίζουμε καλά και τις κόβουμε μακρουλές φέτες.
  2. Βάζουμε μπόλικο λάδι στο τηγάνι και το αφηνουμε να ζεσταθεί καλά, να κάψει που λέμε.
  3. Ρίχνουμε τις πατάτες μέσα και τις σκορπάμε στο τηγάνι. Σελίγα λεπτά τις γυρίζουμε με ξύλινο κουτάλι. Αυτό το κάνουμε τουλάχιστον τρείς φορές μέχρι να γίνουν οι πατάτες μας.
  4.  Όταν πάρουν χρυσαφένιο χρώμα πασπαλίζουμε αλάτι και ρίγανη και τις γυρνάμε άλλη μια φορά.
  5. Τις βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το πολύ λάδι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Όλη η προσοχή είναι στο λάδι να είναι καλά καμμένο ,όχι μισοζεσταμένο!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή