Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πατατόπιτα της Κολωνίας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 20 Απρίλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μία πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 ½  κιλό πατάτες περασμένες στον τρίφτη
  • 3 κρεμμύδια μεγάλα
  • 4 αβγά
  • αλάτι, πιπέρι
  • 150 γρ. μπέικον κομμένο σε λωρίδες
Οδηγίες

  1. Τρίβουμε τις πατάτες στον τρίφτη
  2. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε ένα τρυπητό με τις τριμμένες πατάτες να στραγγίσουν από τα υγρά, τα οποία δεν πετάμε.
  3. Πετάμε το νερό από τις τριμμένες πατάτες σιγά -σιγά και προσέχουμε να μας μείνει ο χυλός που έχει μείνει στον πάτο.
  4. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε πολύ μικρούς κύβους, προσθέτουμε τα αβγά, τις τριμμένες πατάτες και τον χυλό τους, αλάτι και πιπέρι.
  5. Βουτυρώνουμε μια φόρμα πυρέξ και βάζουμε τις λωρίδες από το μπέικον
  6. Βάζουμε και τις πατάτες με λαδωμένα χέρια.
  7. Το κάνουμε έτσι ώστε να απλωθεί καλά και το ψήνουμε στους 200°c για 1 1/2 ώρα
  8. Εδώ στην Κολωνία το σερβίρουμε με κομπόστα μήλο
Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ασυνήθιστη συνταγούλα Μπιάνκα. Δε μπορώ να τη φανταστώ με κομπόστα μήλου.
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2010
παη παρα πολυ σε γευση με την κομποστα μηλου Μαριαντα δωκημασε και θα δης
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία συνταγή με πολύ νόστιμα υλικά!!!
Σχόλιο από linmak88 , Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ πικάντικη - μπαίνει στα αγαπημένα!
Μεταφορά στην κορυφή