Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...


Πίτες για γύρο ή σουβλάκια

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2013
none
Περιγραφή

Οι γνωστές αγαπημένες μας πίτες για σουβλάκια ή γύρο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  •    5 Κούπες αλεύρι
  •    2 κούπες ζεστό νερό
  •    1 φακελάκι μαγιά ξηρή
  •    1 κ,γλ. ζάχαρη
  •    1 κ γ αλάτι
  •    5 κ,σ λάδι
  •    Και λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
  1. Σε μια λεκάνη βάζουμε τη μαγιά με τη ζάχαρη και 1/2 κούπα ζεστό νερό ,τα ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 10 λεπτά.
  2. Σε μια άλλη βαθιά λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι ,το αλάτι και το λάδι, ρίχνουμε μέσα και την ανακατεμένη μαγιά, ανακατευουμε και σιγά σιγά ρίχνουμε και το υπόλοιπο νερό ανακατεύουμε να γίνει μια ζύμη. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 2 ώρες
  3. Μοιράζουμε το ζυμάρι σε 5-6 μπαλάκια η και περισσότερα. Με τον πλάστη τα ανοίγουμε ένα ένα σε πιτουλες αφήνουμε λίγο να φουσκώνουν
  4. Τις τηγανίζουμε με το λάδι σε κανονικη φωτια, ένα ένα για 5 λεπτά από κάθε μεριά.
  5. Σκεπάζουμε τις τηγανισμένες πίτες με μεμβράνη για να είναι μαλακές.
Σχόλια
Σχόλιο από fei , Τρίτη, 09 Ιούλιος 2013
Πολυ λαχταριστες.!!!!!!!!!!!Στο φουρνο μπορουμε να τις ψησουμε;;;;;
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 09 Ιούλιος 2013
Αν τις βάλεις σε τιγανι αντικολιτικο και πολύ λίγο λαδάκι μεσα και τις τιγανισεις θα σου γίνουν πολύ καλές
Στον φούρνο δεν τις έχω φτιάξει ,αλλα κανε μια δοκιμή,
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2013
Λοιπόν κορίτσια
Σημερα δοκιμάσαμε τις πίτες και τις βάλαμε στο φούρνο και τις ψυσαμε
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς να ζεσταθη


Σε μια λαμαρίνα βάζουμε ενα λαδοχαρτο η την άλλοιφουμε καλα με λάδι
Ανοίγουμε τις πίτες μας σε 15 πόντους στρογγυλες και Παχος στα 4-5 χιλιοστά βαζουμε 4 πίτες επάνω στην λαμαρίνα όχι περισσότερες πρεπει να έχουν μέρος για να ψυθουν ωραία

Και τις Ψήνουμε για μόνο 4-5 λεπτα
Τις γυρίζουμε από την άλλη μεριά και Ψήνουμε πάλι για 4-5 λεπτα
Τις φυλαμε σε αλουμινόχαρτο για να ειναι μαλακιές
Πριν τις γεμισουμε,βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ενα αντικολιτικο τιγανι και τιγανιζουμε τις πίτες μας για 2 λεπτα από κάθε μερια
Μεταφορά στην κορυφή