Σπετζοφάι Πηλίου
- 2 θηλιες λουκανικο πηλιου σε κομματια κομμενο
- 3 μελιτζάνες μακρόστενες κομμένες στα 8
- 2 πιπεριές κέρατο πρασινες κομμένες στη μέση
- 2 πιπεριές κέρατο κοκικινες κομμένες στη μέση
- 1 πιπερια καυτερη κομμενη στα 4
- 3 σκ. σκόρδο κομμενες στα 4
- ντομάτα χυμό η κονκασέ
- λαδι
- αλατοπίπερο.
- Τηγανίζω τα λουκανικα. Σοτάρω μεχρι να ξανθύνουν ελαφρώς μελιτζάνες και πιπεριές, ρίχνω την ντομάτα κα το σκορδο.
- Βράζουμε για 5-8 λεπτά, συμπληρώνω τα λουκανικα, αλατοπιπερώνω και αφήνω σε χαμηλή φωτιά άλλα 15 λεπτά μέχρι να τελειώσουν τα υγρά του φαγητού και να μείνει με το λαδάκι του.





Μπράβο!!!