Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

售卖澳洲文凭|买邦德大学毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证书学位证书|造...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:28
售卖澳洲文凭|买塔斯马尼亚大学UTAS毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:27
售卖澳洲文凭|买麦考瑞大学MQ毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证书学位证...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:25
售卖澳洲文凭|买国立大学ANU毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证书学位证...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:24
售卖澳洲文凭|买莫纳什大学Monash毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:22
售卖澳洲文凭|买墨尔本大学Melbourne毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:21
代办教育部认证学历埃塞克斯大学Essex毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:20
代办教育部认证学历纽曼大学Newman毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:19
代办教育部认证学历泰晤士河谷大学TVU毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:19
代办教育部认证学历班戈大学Bangor毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:18
代办教育部认证学历西英格兰大学UWE毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:17
代办教育部认证学历斯特林大学Stirling毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:15
代办教育部认证学历斯旺西大学Swansea毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:14
代办教育部认证学历伦敦大学皇家霍洛威学院RHUL毕业证材料Q@微744043126专业制作英...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:13
代办教育部认证学历拉夫堡大学LU毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安排...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:13
代办教育部认证学历圣安德鲁斯大学St Andrews毕业证材料Q@微744043126专业制...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:12
代办教育部认证学历考文垂大学Coventry毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:10
代办教育部认证学历桑德兰大学UoS毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:09
代办教育部认证学历伦敦艺术大学UAL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:08
代办教育部认证学历萨里大学Surrey毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:07
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2060-manitaropita11.jpg
Μανιταρόπιτα



Συμπυκνωμένος σπιτικός ζωμός κρέατος

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2013
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε Φον σκούρο  τη Βασική συνταγή.

Συστατικά
  •     2 κιλά βοδινό κρέας ή οστά , ή  κρεας και οστά από πουλερικά
  •     Λάδι για το τηγάνισμα
  •     5 σκελίδες σκόρδο
  •     3 κρεμμύδια
  •     3 μεγάλο καρότα
  •     100 g σέλινο
  •     2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας
  •     1 λίτρο κόκκινο κρασί
  •     3 λίτρα νερού
  •       πιπέρι
  •     2 φύλλα δάφνης
  •     2 γαρίφαλα
  •     2 κλωναράκια θυμάρι
  •     4 σποράκια μπαχάρι
  •       Αλάτι
Οδηγίες
  1. Πλενουμε τα Κοκκαλα, το κρέας το κοβουμε σε μέγεθος καρυδιού σε κομμάτια.
  2.  Βάζουμε λιγο λαδι στην κατσαρολα μας και τα καβουρντιζουμε σιγα σιγα για (περίπου 2 ώρες), αν δεν εχουμε μεγαλη κατσαρολα τα α αλείφουμε με λάδι και τα βαζουμε σε ενα ταψι και τα ψήνουμε στο φουρνο (περίπου 2 ώρες).
  3. Στη συνέχεια, κόψτε τα λαχανικά σε μέγεθος καρυδιού και τα προσθέσετε και αυτα στη κατσαρολα  η στο ταψι,  τα αφηνουμε και αυτα να τσιγαριστουν πολυ καλα τουλαχιστον για 30 λεπτά.
  4. Μετα τα ριχνουμε ολα μαζι απο το ταψι στην κατσαρολα,    βαζουμε την πάστα ντομάτας και αφηνουμε να τσιγαριστη και αυτη πολυ καλα.  Σβήνουμε με κόκκινο κρασί και τα αφήνουμε να παρουν μια βραση
  5. Προσθέτουμε  το νερό και αφήνουμε να παρουν μια βραση, προσθέστε τα μπαχαρικά και μαγειρέψτε σκαπασμενο με το καπάκι της κατσαρολας,    βραζουμε  τουλαχιστον για 3 ωρες, αν βγάλει αφρο το ξαφρίζουμε,    κατα στο τέλος σιγοβράζουμε χωρίς καπάκι
  6. Όταν Τα οστά και κρέας ειναι βρασμένα καλά, περάστε το ζωμό μέσα από ένα χοντρό τρυπητό,    τα λαχανικα δεν τα χρειαζομαστε πια.
  7.  Ξαναβραζουμε τη σάλτσα μεχρι να μειωθεί στα μισα, δηλαδη αν ειναι 2 λιτρα να έρθει στο ένα λίτρο.
  8.  Περνάμε το ζωμο από ένα λεπτό σουρωτήρι η γαζα και το ρίχνουμε καυτο στο βάζο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγη αυτη Κάνει περίπου 1 λίτρο για 1 1/2 λίτρα.
Το Φον κραταει στο ψυγείο για περίπου τρεις μήνες (κλειστο ) και  κατεψυγμένο τουλάχιστον έξι μήνες.
Εγω το εβαλα και σε παγουθηκες και οταν χρειαστω παίρνω κομματια αυτα που θελω
 Η  σάλτσα στο ψυγείο, ειναι πηχτή και τρεμουλιαστη σαν ζελες αλλά διαλύεται, πάλι οταν την ριξουμε σε καυτο τηγάνι  η την ζεστανουμε
Η σκούρα σάλτσα Φον είναι η τέλεια σάλτσα για το κρέας
 Η συνταγη από εδώ

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή