Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1853-piroski.jpg
Πιροσκί αλά Ρώσα



Τηγανιά με σπανάκι

recipe image
Προστέθηκε απόLARA LO, Τρίτη, 12 Απρίλιος 2011
none
Περιγραφή

Έτσι κι αλλιώς...ομελέτα!!!

Συστατικά
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο λάδι
  • 12 μικρές πατάτες
  • λίγο αλάτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 5 φλιτζάνια σπανάκι
  • 8 αυγά χτυπημένα
  • 3-4 κσ τριμμένη παρμεζάνα
Οδηγίες
  1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, με λίγο λάδι.
  2. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις ψιλοκόβουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με λίγο αλάτι. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέτουμε το σκόρδο.
  3. Όταν οι πατάτες μαλακώσουν και είναι έτοιμες, ρίχνουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί και ρίχνουμε τη γέμιση σε μια πιατέλα.
  4. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι στο ίδιο τηγάνι που φτιάξαμε τη γέμιση, ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και το τυρί (εγώ έβαλα τυρί φέτα) και ψήνουμε.
  5. Στη συνέχεια ενώνουμε τη γέμιση με το μείγμα αυγών και διπλώνουμε τη ομελέτα στη μέση.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν σας αρέσει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο κρεμμυδάκι, μόνο που θα το ρίξετε μαζί με το σπανάκι.
  • Και για να την κάνετε πιο ελαφριά μπορείτε να βάλετε 5 αυγά ολόκληρα και 3 ασπράδια.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή