Τσιπούρες με δενδρολίβανο και μουστάρδα

recipe image
Προστέθηκε από vasiliki ver, Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Πολύ γευστικό φαγάκι που θα φαγωθεί ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
5-6 άτομα
  • 5-6 τσιπούρες μέτριες,
  • 6 πατάτες σε ροδέλες,
  • 1 κρασοπότηρο λάδι,
  • 2 σφηνάκια ούζο,
  • 3κ.σ. μουστάρδα,
  • 1 κρασοπότηρο νερό,
  • δενδρολίβανο,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Ετοιμάζουμε τα ψάρια, καθαρίζουμε, πλένουμε τα στραγγίζουμε από τα πολλά νερά, αλατοπιπερώνουμε καλά .
  2. Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί τις ροδέλες πατάτας, απάνω τα ψάρια.
  3. Χτυπάμε το λάδι, το ούζο και τη μουστάρδα, περιχύνουμε τα ψάρια.
  4. Ρίχνουμε το νεράκι, μπόλικο δενδρολίβανο, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30' στους 180β.
  5. Μετά τη μισή ώρα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10' να ροδίσουν
Λίγα μυστικά ακόμα

Παρόμοια συνταγή:
Τσιπούρα μεθυσμένη