Σαρδέλα ψητή

recipe image
Προστέθηκε από μαρια χριστινα, Κυριακή, 22 Απρίλιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Τώρα που είναι και η εποχή, τι πιο ωραίο και νόστιμο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  •    1 κιλό σαρδέλες
  •    αλάτι
  •    πιπέρι
  •    1 χούφτα ρίγανι
  •    1/5 κούπα λάδι
  •    1 με 2 λεμόνια
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις στρώνουμε στην σειρά σε ένα ταψάκι.
  2. Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε την ρίγανι παντού, το λάδι και τον χυμό 1 ή 2 λεμονιών, ανάλογα πόσο μας αρέσει.
  3. Βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε στο αέρα στους 200β μέχρι να ξεροψηθούν.
Λίγα μυστικά ακόμα

Φτιάξτε και μία σαλάτα χωριάτικη και καλή σας όρεξη!