Γρήγορη Παστουρμαδόπιτα στο τηγάνι

recipe image
Προστέθηκε από Hlianna, Σάββατο, 03 Μάιος 2014
Περιγραφή

Όσο γρήγορα φτιάχνεται αυτή η παστρουμαδόπιτα, τόσο γρήγορα τρώγεται κιόλας!

Συστατικά
  • 4 φύλλα κρούστας
  • 100 γρ, κασέρι Μυτιλίνης
  • 6 φέτες παστουρμάς ψιλ/μένος
  • λίγο ξύσμα λεμονιού
  • λίγο λάδι
  • 1 λιαστή ντομάτα ψιλ/νη
Οδηγίες
  1. Ρίχνουμε λίγο λάδι στο αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε σε μέτρια φωτιά τα 2 φύλλα σουρωτά σε μια στρώση δηλ. το ένα δίπλα στο άλλο.
  2. Βάζουμε πάνω στα φύλλα, τον παστουρμά, το ξύσμα, τη λιαστή και τα τυριά.
  3. Πάνω βάζουμε τα άλλα 2 φύλλα κατα τον ίδιο τρόπο και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι.
  4. Ελέγχουμε αν έχει ροδίσει η βάση, και γυρίζουμε την πίτα μας από την άλλη πλευρά να ψηθεί και από εκεί σε χαμηλή φωτιά.
  5. Την σερβίρουμε σε πιατέλα και την κόβουμε όπως την πίτσα

Λίγα μυστικά ακόμα

Παστρουμαδόπιτα στο ταψί

Πανεύκολη τυρόπιτα στο τηγάνι