Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Μαγειρικές διαδρομές

Πεπόνι

Αξιολόγηση Χρήστη: / 5
ΧείριστοΆριστο 

Αγγειόσπερμο δικότυλο φυτό η πεπονιά ανήκει στην τάξη κολοκυνθώδη ή κουκουρβιτώδη και στην οικογένεια κουκουρβιτίδες.

Περισσότερα: Πεπόνι

 

Το άρωμα της κουζίνας μας

Συντάχθηκε απο τον/την ΝΤΙΝΑ

Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 

 

Πριν κάποια χρόνια  ανακάλυψα  την παραδεισένια  γεύση που δίνει στη μαγειρική η πρόσμιξη του ελαιόλαδου με διάφορα  βότανα πιπέρια και εσπεριδοειδή .

Περισσότερα: Το άρωμα της κουζίνας μας

   

Σαλτσες....σαλτσες...σαλτσες .....

Συντάχθηκε απο τον/την ΝΤΙΝΑ

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

 

Περισσότερα: Σαλτσες....σαλτσες...σαλτσες .....

   

Μπάμια

Αξιολόγηση Χρήστη: / 5
ΧείριστοΆριστο 

Η καταγωγή της είναι από την Αφρική και σήμερα καλλιεργείται σε όλες τις τροπικές και εύκρατες περιοχές για τον ομώνυμο καρπό της.

Περισσότερα: Μπάμια

   

Ο Χέρμαν έρχεται

Συντάχθηκε απο τον/την Bianka

Αξιολόγηση Χρήστη: / 8
ΧείριστοΆριστο 

Λοιπόν ,να σας γνωρίσω πρώτα- πρώτα με τον κύριο Χέρμαν. Ο Χέρμαν είναι ένα προζύμι, που το μεταχειρίζονταν οι νοικοκυρές, και τον μεταχειρίζονται και τώρα, μας κάνει μια πάρα

Περισσότερα: Ο Χέρμαν έρχεται

   

Όστρακα

Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 

Λέγεται ότι ο δούκας Ντε Λοζέν ζήτησε στρείδια με άσπρο κρασί πριν τον οδηγήσουν στην γκιλοτίνα, τα οποία μοιράστηκε με τον δήμιο του

Περισσότερα: Όστρακα

   

Μπύρα

Αξιολόγηση Χρήστη: / 5
ΧείριστοΆριστο 

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας πρίγκιπας που έτρεφε αγάπη για τα σταφύλια, τα αποθήκευε τον χειμώνα σε ασκούς από δέρμα κατσίκας, για να τα απολαμβάνει όταν είναι εκτός εποχής.

Περισσότερα: Μπύρα

   

Καρπούζι

Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna

Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 

 Το καρπούζι είναι ένα φρούτο που προέρχεται από την Αφρική. Το καρπούζι εμφανίζεται σε ιερογλυφικά  της Αρχαίας Αιγύπτου. Τον 10 αιώνα μ.Χ. καλλιεργείται στην  Κίνα

Περισσότερα: Καρπούζι

   

Μπεσαμέλ αυτή η άγνωστος

Συντάχθηκε απο τον/την ΝΤΙΝΑ

Αξιολόγηση Χρήστη: / 5
ΧείριστοΆριστο 

 Η μπεσαμέλ, όσο και αν φαίνεται πως υπηρετεί τις ανάγκες μιας υψηλής μαγειρικής τέχνης οφείλει την ανακάλυψή της στις ανάγκες ενός επικεφαλής της αυλής του Λουδοβίκου 14ου να καλύψει την

Περισσότερα: Μπεσαμέλ αυτή η άγνωστος

   

Ινδική κουζίνα

Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna

Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 

 Η ινδική κουζίνα «παντρεύει» τις ιδιαίτερες γεύσεις που προσδίδουν τα καρυκεύματα με απλά, καθημερινά προϊόντα, όπως το γάλα και το γιαούρτι. Φημίζεται για τα μπαχαρικά της.

Περισσότερα: Ινδική κουζίνα

   

Κεφίρ (Kefir)

Αξιολόγηση Χρήστη: / 9
ΧείριστοΆριστο 

Όσοι ακολουθούν υγιεινή διατροφή, το ξέρουν καλά.

Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψουν και να γνωρίσουν τις ευεργετικές επιδράσεις του και οι υπόλοιποι.

Περισσότερα: Κεφίρ (Kefir)

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Μεταφορά στην κορυφή